Secretul chinezului care a trăit 256 de ani. Iată ce boli pot provoca gândurile negative

Li-Ching-YuenConform înregistrărilor oficiale, Li Ching Yuen s-a născut în China în 1677. Principala sa îndeletnicire a fost să culeagă plantele din pădure și să le vândă oamenilor care sufereau de diferite boli.

În 1930 , ziarul New York Times a publicat un articol despre cel mai bătrân om din lume. Un jurnalist american descoperise anumite documente care atestau că Li Ching Yuen, în 1827 sărbătorise venerabila vârstă de 150 de ani. Conform înregistrărilor oficiale, chinezul a murit în ziua de 6 mai 1933, la venerabila vârstă de 256 de ani. Înainte cu o zi ca moartea să intervină, Yuen le-a spus studenților săi că și-a îndeplinit toate sarcinile pe această planetă și acum a venit timpul să plece acasă.

În nenumărate rânduri a fost întrebat care este secretul longevității. Yuen le răspundea curioșilor că viața trebuie tratată cu blândețe pentru că altfel timpul trece mult prea repede pe lângă fiecare. Un alt secret pe care îl invoca bărbatul se referea la tainele medicinei holistice. Chiar și în aceste zile, medicina clasică a ajuns în punctul în care confirmă că majoritatea bolilor cu care se confruntă omul survin în urma gândurilor negative. Tot ceea ce este viu deține energie, iar această energie se împarte în negativă și pozitivă. Dacă se provoacă un dezechilibru emoțional puternic sau gândurile negative sunt superioare celor pozitive atunci intervin și diferitele maladii.

În acest fel, gândurile noastre negative sunt cele care declanșează bolile, iar gândurile pozitive ar putea fi tratamentul universal pentru majoritatea maladiilor. Pe acest principiu s-a bazat Yuen pentru a duce o viață cât mai lungă și astfel a atins vârsta de 256 de ani.

Iată câteva exemple cum gândurile negative pot provoca anumite boli:

Gelozia – provoacă boli oncologice și slăbește sistemul imunitar

Răzbunarea – provoacă boli de piele și dureri de gât

Lipsa principiilor morale – boli cronice, infecții și boli de piele

Încăpăţânarea – diabet, migrene și inflamații

Minciuna – alcoolism, infecții fungice și slăbirea sistemului imunitar

Agresivitatea – cauzează ulcere gastrice , reflux acid, și negi

Reticența – boli de rinichi și schizofrenie

Cruzimea – epilepsie, astm și anemie

Apatia – provoacă diabet

Nestatornicia – provoacă probleme de fertilitate

Jignirile și nepoliteţea – cauzează diabet si boli de inima

Anxietate – produce tulburări digestive, boli de inima și de piele

Lăcomia – provoacă boli oncologice , obezitate și boli de inima

sursa

……….

Astept cu drag sa-mi spui parerea sau experienta ta, printr-un comentariu pe site.
Daca ti-a placut articolul nu uita sa dai like & share
Multumesc ca ma urmaresti.

 

Vrei sa primesti alte articole interesante pe email? Inscrie-te aici:

5 thoughts on “Secretul chinezului care a trăit 256 de ani. Iată ce boli pot provoca gândurile negative

  1. nimic nou, fata de minimul de cunostinte ce-l detin.
    Recomnad cartea scrisa de JOE DISPENZA-,,Antreneaza-ti creierul” si dac-ti doresti sa mostenesti strarasnepotii….

    • Multumim pentru completari.O sa studiez cartea recomandata de tine,ma intereseaza subiectul.O seara frumoasa iti doresc.

  2. Articole interesante si pline de informatii utile.Multumesc ptr. straduinta si efort.Am65 ani,pensionar,vaduv de curind si nu stiu incotro cu viata. Totul pare pierdut si fara sens. Cu bine, Alex.

    • Draga Alex, nimic nu este pierdut, intotdeuna exista speranta,viata este frumoasa la orice varsta.Viata inseamna actiune, va recomand sa faceti ceva ce va place in mod deosebit, ceva ce va face cel mai fericit sau sa ajutati pe cineva, si o sa vedeti ca totul are sens.

  3. Pingback: Secretul chinezului care a trăit 256 de ani. Iată ce boli pot provoca gândurile negative | Terapie in Armonie ... cu natura...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*