Somatoide sau somatide – de ce exista viata sau puntea intre fizic, suflet si spirit

somatoide-somatide1-283x300Somatoidele (somatide) sunt microorganisme descoperite in sangele omului de catre Gaston Naessens si sunt considerate cea mai mica particula vie a materiei. Aceste microorganisme au o proprietate unica de polimorfism, lucru care inseamna ca somatoidele isi pot schimba forma in orice alta forma fara diviziune celulara si instantaneu.

.

 

.

Gaston Naessen, nativ francez, a inventat somatoscopul, printr-o mixare a microscopului clasic cu cel electronic. Cu acesta a reusit sa vada mostre de sange intr-o alta lumina (ultravioleta), observand ca sangele uman are in componenta sa pe langa globule rosii si globule albe si aceste mici particule (microorganisme) denumite somatoide de dimensiuni de pana la 50-100 de ori mai mici decat globulele.

Aceste somatoide pot lua diferite aspecte (polimorfism) in numar maxim de 16 (spor, bacterie, bacil, bastonas, etc) din cate a observat Gaston Naessens in lungile sale cercetari de peste 30 de ani. La oamenii sanatosi se pot observa aceste somatoide in primele sale 4 forme, iar la oamenii bolnavi se pot vedea toate cele 16 forme in care se poate transforma de-a lungul ciclului somatidian. Bazandu-se pe aceasta informatie Gaston Naessens a intreprins studii prin care reusea sa prezica aparitia unor boli cu pana la 2 ani inainte.

Cand boala s-a instalat deja in organism se poate administra asa numitul 714-X (714X), care este un medicament ce contine azot, saruri de amoniu, clorura de sodiu si etanol si 94% apa, care se administreaza direct in limfa, nu are efecte secundare si ajuta la imbubatatirea starii de sanatate. Inca nu este foarte clar daca ajuta somatidele in procesul lor de vindecare sau le combate, dar medicamentul pare a da rezultate bune, fiind considerat o solutie alternativa de vindecare a cancerului.

Alt lucru interesant este ca nu se stie ce parte a corpului le produce sau de unde provin, dar se stie ca nu pot fi distruse nici pe cale chimica nici fizica, sunt considerate nemuritoare. Aceste somatoide par a fi responsabile de procesele de vindecare, propunandu-se deja metode de stimulare a numarului lor ca alternativa pentru vindecarea cancerului. Tot acestea sunt responsabile si de putrezirea cadavrelor, deoarece somatoidele se transforma in bacterii care produc procesul de putrezire. La terminarea stagiului, somatidele se desprind de corpul fizic sub forma de lumina. Acest lucru extraordinar a impins oamenii de stiinta sa emita ipoteza ca somatoidele ar putea fi sufletul, ele constand in puntea intre planul fizic, suflet si spirit.

Factori care pot influenta starea de sanatate si sistemul imunitar:

  1. Expunerea repetata la produse toxice (alimentare, farmaceutice, industriale, etc), radiatii.
  2. Traume fizice (contuzii, fracturi, luxatii, arsuri, etc)
  3. Traume psihice neasteptate (decesele unor apropiati, divort, despartiri)
  4. Traume psihice persistente (victimizare, depresii, sentiment de neajutorare)
  5. Gandurile si credintele noastre

Factori care pot ameliora si imbunatatii starea noastra de sanatate:

  1. Alimentatie naturala echilibrata
  2. Pregatire teoretica pe domenii cum ar fi dezvoltarea personala sau spirituala
  3. Principii corecte de viata bazate pe sinceritate, respect si adevar
  4. Sport sau miscare impreuna cu observarea si reglarea respiratiei
  5. Constientizarea oricaror activitati zilnice incepand de la mancat, pana la munca

Va urez tuturor multa sanatate.

Sursa:http://astafac.eu/

Astept cu drag sa-mi spui parerea sau experienta ta, pe mail sau printr-un comentariu pe site.
Daca ti-a placut articolul nu uita sa dai like & share

Cu respect Noemi Nagy.

Vrei sa primesti alte articole interesante pe email? Inscrie-te aici:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*